Arrangementoversikt - Sommer 2019

Det skjer mye på Montebello Camping, og sommeren 2019 er intet unntak. Musikk, teater, trylleshow, barnas dag og mye mer.

Her er sommerens oversikt:

Lørdag 25.mai - Ladies Cruising fra Kirkenær. Mange gromme eldre biler fra Amerika. Brylkrem og dansekjolen på.

Fredag 14.6 - Proof Tools, Kärcher, Bosch og mer utstyr utstilt. Muligheter for å vaske bil og slå av en prat med leverandørene. Kaffe og vafler serveres.

57106711_10157292386823474_8953063979408687104_o.jpg

Lørdag 20.juli - Piratens tokt. En piratforestilling for barn og modige voksne. Fra 4 år. Av Teater Avvik v. Tobias Vik (for barn)

Fredag 26.juli - Barnas dag med Erik Mogeno kjent med Norske Talenter. 70 minutter langt show med magi, buktaling og masse gøy for hele familien. Les mer om Erik Mogeno
her.

Årets spilleliste på Montebello er klar og du kan glede deg til herlig musikk flere helger fra vår til høst. Det er kjente og kjære artister som har vært hos oss før, men også nye bekjentskaper. Uansett, det kommer til bli musikkfylt sommer hos oss. 

Her er oversikten over spilldatoer: 

Lørdag 11.5 - Kai Martinsen
Fredag 17.5 - Dj Bjørn
Lørdag 18.5 - Dj Bjørn
Lørdag 25.5 - Løwis duo
Lørdag 1.6 - Jan Eilertsen duo
Lørdag 8.6 - Lars Arild Fjeldberg
Lørdag 15.6 - Happy Hour (Helge Røyseth)
Lørdag 29.6 - Heidi Briskodden duo
Lørdag 6.7 - Alf Erik Audensen - Alfi
Lørdag 13.7 - Pegasus
Lørdag 20.7 - Allan Johansen
Fredag 26.7 - Bente Jensen
Lørdag 27.7 - Bente Jensen
Lørdag 3.8 - Partners
Lørdag 24.8 - Løwis

Velkommen til sang og dans på Montebello Camping!

Medarbeidere søkes - Sommerjobb

Montebello Camping søker etter positive og engasjerte medarbeidere til årets sesong. Er dette noe for deg?

 • Har en utpreget serviceinnstilling og setter alltid gjesten i fokus

 • Er fleksible og tilpasningsdyktige og samarbeider godt med andre

 • Jobber strukturert, effektivt og trives i et hektisk arbeidsmiljø

 • Trives med å jobbe i høyt tempo og liker nye utfordringer

 • Ikke er redd for å trå til der det er nødvendig

Det er mange besøkende på Montebello sommeren gjennom og nå kan du bli med å påvirke at gjestene får en god opplevelse. Vi kan tilby en spennende jobb med ulike utfordringer og ansvar. Arbeidsoppgavene kan variere, men i all hovedsak er det snakk om resepsjon og tilhørende oppgaver.

Send oss en mail med litt informasjon om deg selv, når du kan jobbe og CV. Tiltredelse etter avtale. Om du har mulighet til å jobbe utenfor sommeren er du også velkommen til å sende inn din søknad. 

For spørsmål, ta kontakt per e-post post@turistdrift.no eller telefon 41660837. 

Åpen dag med minimesse

Vi vil gjerne få invitere deg til åpen dag med noen av leverandørene fra ProffTools AS på Kongsvinger. Det blir minimesse, gode tilbud og konkurranser. Alt vil finne sted på Montebello Camping fredag 7.4 fra 11.00. 

 • Det blir mulig å vaske bilen med proffverktøy fra Kärcher
 • Testing av produkter fra Bosch, Ahlsell, Tengtools og Kärcher
 • Pølser og kaffe fra 12.00
 • Unike dagstilbud hele dagen

   

Velkommen til Montebello Camping og Turistsenter for minimesse! Tørr du gå glipp av unike tilbud eller å få vasket bilen din med proffverktøy? Håper vi ses!

Glomdalen: Viser campinglivet på TV-skjermen

Lars Christian Amundsen starter karrieren som daglig leder med å invitere hele Norge inn på campingplassen.

Siden han var et par år gammel har Lars Christian jevnlig besøkt Montebello Camping, som eies av pappa Terje Amundsen. Nå har 33-åringen valgt å kaste seg inn i familiebedriften for fullt, og for noen uker siden overtok han driften. Alle de 170 faste vognplassene er fulle, hyttene er fullt belagt og nye gjester strømmer til. Lars Christian smiler, snakker med turistene og hjelper til der det trengs. Mellom vognene og de forseggjorte spikerteltene jobber et TV-produksjonsteam.

«– Bra for nærmiljøet Denne høsten skal nemlig hele Norge få oppleve campinglivet gjennom serien «Montebello Camping». Det er TVNorge som skal sende dokusåpen om den travle campingplassen ved svenskegrensen. – Dette er veldig spennende. Å få være med på en TV-serie er veldig bra for oss og bra for nærmiljøet, og jeg ser bare positivt på dette, sier daglig leder Lars Christian, som forteller at han raskt ble vant til å ha kameraer i nærheten»