Glomdalen: Viser campinglivet på TV-skjermen

Lars Christian Amundsen starter karrieren som daglig leder med å invitere hele Norge inn på campingplassen.

Siden han var et par år gammel har Lars Christian jevnlig besøkt Montebello Camping, som eies av pappa Terje Amundsen. Nå har 33-åringen valgt å kaste seg inn i familiebedriften for fullt, og for noen uker siden overtok han driften. Alle de 170 faste vognplassene er fulle, hyttene er fullt belagt og nye gjester strømmer til. Lars Christian smiler, snakker med turistene og hjelper til der det trengs. Mellom vognene og de forseggjorte spikerteltene jobber et TV-produksjonsteam.

«– Bra for nærmiljøet Denne høsten skal nemlig hele Norge få oppleve campinglivet gjennom serien «Montebello Camping». Det er TVNorge som skal sende dokusåpen om den travle campingplassen ved svenskegrensen. – Dette er veldig spennende. Å få være med på en TV-serie er veldig bra for oss og bra for nærmiljøet, og jeg ser bare positivt på dette, sier daglig leder Lars Christian, som forteller at han raskt ble vant til å ha kameraer i nærheten»